Installatiebeheer

U als directie/eigenaar van een bedrijf of bedrijfspand bent hoofdelijk aansprakelijk voor de staat van de technische installaties en het waarborgen van de veiligheid voor personeel, leerlingen en gasten. Een van de grootste gevaren blijft het groeiende gebruik van elektra. Denk bijvoorbeeld aan:
–              verouderde groepenkasten
–              Verlengsnoeren
–              Getyrapte kabels
–              Noodverlichting
–              Laden elektrische auto’s
–              Stroomopwekking d.m.v. zon- of wind energie

FBTS is in staat om u een niet-bindend advies te geven over uw installatie en het gebruik ervan. Vaak houdt het in: een periode met het bedrijfsproces meelopen en het daarna verwerken tot een overzichtelijk onderhoudsplan. Ongeveer een week na de inventarisatie kan er een adviesplan op elektrisch gebied neergelegd worden. Dit gaat voornamelijk over de elektrische staat, gevoel van veiligheid (bijvoorbeeld op het buitenterrein) en het gebruik van de installaties en systemen. Eventueel kan het beheer uitgebreid worden met noodverlichting projectie, noodverlichting onderhoud, controle brandblusmiddelen, onderhoud brandblusmiddelen, controle EHBO middelen, BHV indicatie en netwerkanalyse.

Het is mogelijk om 1-malig een installatiebeheer rapport op te stellen. Ook is het mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. De onderhoudsinterval is mede bepalend voor de kosten van het contract. Er is een veelvoud aan mogelijkheden. Graag lichten we deze aan u toe in een persoonlijk gesprek.
Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.